test
Lukion päätoiminen tuntiopettaja, englannin kieli - Vihdin kunta

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista lukion englannin kielen opettajaa ajalle 7.2.2022-4.6.2022. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Vihdin lukio.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Satu Nokelainen, puh. 0440421753, satu.nokelainen@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Vihdin lukio

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180. Olemme mukana UNICEF:n Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut oman toimialasi edustajana kehittämään kanssamme Vihdistä entistäkin Lapsiystävällisempää kuntaa. Tervetuloa aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Osoite: Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela

Rekommenderade jobb