Skip to main content
test
Lukion päätoiminen tuntiopettaja (RU/ES) - Tusby kommun

Tuusulan kunnan opetustoimessa julistetaan haettavaksi lukion ja yläkoulun tuntiopettajan määräaikainen tehtävä

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille ja opiskelijoille.

Tuusulan lukiossa on noin 670 opiskelijaa kolmessa toimipisteessä (Hyrylä, Jokela ja Kellokoski). Tuusulan lukion Hyrylän toimipisteessä on noin 360 opiskelijaa ja Hyrylän yläasteella noin 400 oppilasta.

Lisätietoa Tuusulan lukiosta: http://tuusulanlukio.fi

Lisätietoja Hyrylän yläasteesta: https://web.tuusula.fi/hyrylanya

Lukion ja perusopetuksen yhteinen ruotsin ja espanjan päätoiminen tuntiopettaja ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023

Tehtävässä edellytetään ruotsin ja espanjan aineenopettajan kelpoisuutta. Lisäksi englannin kelpoisuus tai osaaminen sekä kokemus lukion ja yläkoulun opetuksesta katsotaan eduksi. Viikkotuntimäärä on noin 20.

Sijoituspaikka: Tuusulan lukion Hyrylän toimipiste / Hyrylän koulukeskus. Tiedustelut Tuusulan lukion rehtori Seppo Kärpänen, puh. 0403143258. seppo.karpanen@tuusula.fi.

Hakuaika: 5.5.2022 - 19.5.2022

Kelpoisuusehto: Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi sekä siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Lasten ja nuorten kanssa työskentelevien tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb