Skip to main content
test

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana lukion lehtorin sijaisuus 15.8.-15.10.2022. Viran sijoituskoulu on Kuopion Lyseon lukio lukio.

Tehtäväkuvaus: Lukion lehtorin (psykologia ja evankelisluterilainen uskonto) sijaisuus. Määräaikainen tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998, psykologian aineenopettajan kelpoisuus.

Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työssä sekä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta ja edellytämme sähköisten opetusmenetelmien osaamista. Työyhteisössämme toimiminen edellyttää tiimiosaamista. Lisäksi arvostamme taitoa työskennellä moniammatillisissa yhteistyötehtävissä työyhteisössä sovittujen ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti.

Palkkaus: OVTES:n mukaan.

Viran opetusvelvollisuus 21 t/vko.

Virkaan valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja

https://www.kuopionlyseo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat Kuopion Lyseon lukion apulaisrehtorit Päivi Kiiski, puh. 044 718 4569 ja Paavo Heiskanen, puh. 044 718 4570.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Kuopion Lyseon lukio

Kuopio on kansainvälisesti verkottunut 120.000 asukkaan kasvava yliopistokaupunki. Kuopio tunnetaan viihtyisistä asuinalueistaan, hyvää arkea tukevista palveluistaan sekä monipuolisista vapaa-ajan mahdollisuuksistaan. Kuopion tavoitteena on olla hyvän elämän pääkaupunki ja sen eteen kaupunki työskentelee yhdessä kumppaneidensa kanssa. Kuopio on vahva koulutuskaupunki, jonka laadukkaat kasvun ja oppimisen polut ulottuvat varhaiskasvatuksesta yliopistokoulutukseen. Yhteistyö eri koulutusasteiden välillä on sujuvaa.


Osoite: Puijonkatu 18, 70110 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb