Lukion vuorotteluvapaan sijaisuus, ruotsin kieli - Ulvilan kaupunki

Lukion vuorotteluvapaan sijaisuus, ruotsin kieli - Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupungin Ulvilan lukioon julistetaan haettavaksi lehtorin vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 6.8. - 19.12.2019, opetettava aineena on ruotsin kieli.
Ulvilan lukiossa on noin 270 opiskelijaa. Lukiossamme on musiikkilinja, mahdollisuus opiskella Yrittäjyyden polut-opintokokonaisuus sekä olemme mukana Liikkuva toinen aste -hankkeessa.

Kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ovat voimassa olevan virka- ja työehtosopimuksen mukaiset (OVTES). Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Virkasuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Läs mer

https://peda.net/ulvila/lukiokoulutus/ulvilan-lukio

Rehtori Marianne Nurmo-Heikkilä, 0400-134814 tai marianne.nurmo-heikkila@ulvila.fi

Ulvilan kaupunki, Sivistyksen toimiala, Opetustoimi, Ulvilan lukio
Adress: Lääkärinpolku 4, 28400 Ulvila

Ulvila on Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.
Ulvilan kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren