Skip to main content
test
Lukiosihteerin sijainen - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko rohkea toimeen tarttuja, joka hoitaisi lukiosihteerin tehtävät joustavasti ja sujuvasti?

Olisitko sinä Opetuspalvelujen uusi LUKIOSIHTEERIMME?

Järvenpään lukio on yksi Suomen suurimmista lukioista. Nuorten lukiokoulutuksessa on noin 1000 opiskelijaa ja lukion aikuislinjalla noin 100 tutkinto-opiskelijaa. Oppilaitos tekee tiivistä yhteistyötä alueen ammatillisten oppilaitosten kanssa. Lukuvuoden aikana lukiossa opiskelee lähes 100 ammatillisen oppilaitoksen opiskelijaa. Järvenpään lukio on laajasti tunnettu nykyaikaisen oppimisympäristön kehittäjänä. Oppilaitoksessa toteutetaan erilaisia kehittämishankkeita ja projekteja, esimerkiksi kansainvälistä toimintaa on runsaasti. Jokaiselle työntekijällä on oma roolinsa oppilaitoksen toiminnan kehittämisessä.

Tätä pääset meillä tekemään:

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen motivoituneessa työyhteisössä ja ajanmukaisissa tiloissa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme valittavalta henkilöltä laaja-alaisuutta, joustavuutta, aktiivista ja itseohjautuvaa työotetta.

Edellytämme moninaisista kokonaisuuksista johtuen soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi) tai opistoasteinen koulutus (esim. merkonomi). Tai muu soveltuva tutkinto ja työkokemus.

Tehtävässä katsotaan eduksi erinomaiset tietotekniikkataidot, käytössä olevien hallinto- ja opiskelijahallinto-ohjelmien hallinta sekä asiakaspalveluasenne ja yhteistyökyky. Lisäksi arvostamme lukion henkilöstö-, opetus- ja oppilashallinnon säädösten tuntemista sekä jatkuvaa tietojen ja taitojen päivittämiskykyä.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Järvenpään lukio tarjoaa modernin oppilaitosympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa ja motivoituneessa työyhteisössä.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia hyvillä työterveyspalveluilla ja tarjoamalla ilmaisvuoroja sekä etuuksia kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin. Järvenpäähän on helppo tulla töihin monesta suunnasta joko julkisin yhteyksin tai omalla autolla. Kannustamme henkilöstöä kouluttamaan itseään ja palkitsemme hyvistä suorituksista. Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.9.2022-3.1.2023. Hakuaikaa on 2.8.2022 klo 15.00 saakka.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Marja-Liisa Lehtiniemi p. 040 315 2308, marja-liisa.lehtiniemi@jarvenpaa.fi. Tiedustelut puhelimitse 1.8.2022

Toivottavasti kuulemme Sinusta ja osaamisestasi työhakemuksen muodossa.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

- Sopimusala KVTES
- Palkka kokemuksesta riippuen 2464 - 2 661,12€/kk välillä.
- Koeaika enintään puolet työsuhteen pituudesta.
- Rikostaustaote esitettävä

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marja-Liisa Lehtiniemi p. 040 315 2308, marja-liisa.lehtiniemi@jarvenpaa.fi. Tiedustelut puhelimitse 1.8.2022

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb