Lumilajien kouluttaja, Levi Snow Sport Academy - Kittilän kunta

Lumilajien kouluttaja, Levi Snow Sport Academy

Haemme Levi Snow Sport Academyyn koulutustoiminnan kouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 1.9.2019. Osa-aikaisen (19h viikossa) työsuhteen kesto 9 kuukautta.

Kouluttajalta odotamme työkokemusta hiihdonopettajan työstä sekä vahvaa lumilajitaustaa alppihiihdon ja lumilautailun saralla. Odotamme sinulta intoa ja paloa kehittää toimintaamme kohti kansainvälisyyttä. Sinulla on englanninkielen vahva osaaminen, eikä muistakaan kielistä haittaa ole. ISIA jäsenyys luetaan eduksi.

Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 26.6.2019 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (cv on mahdollista liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo@kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen (Kittilän kunta, osasto, osoite) 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - (Kouluttaja, LeviSnowSportAcademy).

11.6.2019
kOULULAUTAKUNTA

Lisätietoja

www.kittila.fi, www.levisnowsportacademy.com

Lisätietoja tehtävästä antavat Päävalmentaja Jukka Markkanen, puhelin 040 570 1835 sekä Alppikoulun johtaja / Lukion rehtori Janne Ylinampa, puhelin 040 760 6503. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kittila.fi.

Kittilän kunta, Koulutoimi
Osoite: Kittilä

Kittilä on vajaan 6 500 asukkaan kansainvälisen matkailun kunta, jossa toimii myös kultakaivos. Kittilässä on nuorekas ilmapiiri ja monipuoliset palvelut.

Tutustu työnantajaan