Luokanopettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana

LUOKANOPETTAJAN VIRANSIJAISUUS (nro 160) lukuvuodeksi 2019-2020.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Ahjon koulu.

Ahjon koulu on lähes 300 oppilaan alakoulu, jossa on ensi vuonna 13 yleisopetuksen ryhmää. Kaikki tuen piirissä olevat oppilaat on integroitu yleisopetuksen ryhmiin, mikä edellyttää hakijalta valmiutta ja taitoa eriyttää opetustaan oppilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Muodollisen pätevyyden lisäksi toivomme yhteistyötaitoista ja työhönsä sitoutuvaa ammattilaista taitavaan joukkoomme. Määräaikaisen viranhaltijan tehtävä sijoittuu kuudenteen luokkaan.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.kerava.fi

Ahjon koulun rehtori Sirpa Valén p. 040 318 2470 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Adress: Ketjutie 2, 04220 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1700 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 36 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.
Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Mer om arbetsgivaren