Luokanopettaja - Lahden kaupunki

Luokanopettaja - Lahden kaupunki

Haemme osaavaan joukkoomme LUOKANOPETTAJAN viransijaista ajalle 8.8.2019 - 23.2.2020.

Luokanopettajan työpiste on Kunnaksen koulussa. Koulu on kaksisarjainen 1-6 luokkien koulu. Opetus tapahtuu 2. vuosiluokalla lukuvuonna 2019-2020. Toivomme luokanopettajaltamme aktiivista ja monipuolista työotetta ja vahvaa näkemystä uuden opetussuunnitelman hengessä tapahtuviin joustaviin opetusjärjestelyihin ja valmiutta yhteisopettajuuteen. Kelpoisuusvaatimuksena on peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, viransijaisuus voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viransijaisuuden vastaanottamista. Viransijaisuudessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tehdään Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 24.5.2019 klo 15.00.

Kunnaksen peruskoulu toimii Pohjois-Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä luonnonkauniissa ympäristössä valtaosin väistötiloissa.

Läs mer

https://peda.net/lahti/koulut/kunnas
http://www.lahti.fi

Tiedustelut virka-aikana rehtori Maritta Turunen puh. 050 539 1687 tai maritta.turunen@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kunnaksen koulu
Adress: Opinkatu 4, 15340 Lahti

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.
Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.
Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 26 koulussa. Oppilaita on yli 10300, opettajia ja avustajia yli 1000.

Mer om arbetsgivaren