Luokanopettaja - Äänekosken kaupunki

Luokanopettaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin opetuspalvelut hakee määräaikaista luokanopettajaa ajalle 6.8.2019-31.7.2020. Tehtävään kuuluu ruotsin kielen opetusta. Sijoituspaikka on Koulunmäen yhtenäiskoulu. Koulussamme on yli 1000 oppilasta ja noin 100 työntekijää. Suuri työyhteisö vaatii koulun työntekijöiltä hyviä ihmissuhdetaitoja, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta sekä joustoa arjen muuttuvissa tilanteissa.

Valittavalta henkilöltä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, aloitteellisuutta sekä hyviä TVT-taitoja. Arvostamme kaksoiskelpoisuutta ruotsin kielessä.

Kelpoisuus tehtävään määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Toivomme hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Toivomme tiedustelut ensisijaisesti ajalla 20.-24.5.2019.
Apulaisrehtori Seija Hinkkanen, puh. 040 729 1211
Rehtori Mauri Kangaskesti, puh. 020 632 3060
sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Opetuspalvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski
www.aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Opetuspalvelut
Adress: 44100, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 20 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Mer om arbetsgivaren