Luokanopettaja - Iitin kunta

Haettavana on luokanopettajan sijaisuus ajalle 7.8.-21.12.2019. Sijoituspaikkana on 3-opettajainen Haapa-Kimolan koulu (luokat 1.-6.). Tehtävään kuuluu opetus pääsääntöisesti 5-6 -yhdysluokassa. Taito- ja taideaineita tulee opetettavaksi myös muissa yhdysluokissa. Edellytämme hyvää yhteistyökykyä ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan opettajakokemus yhdysluokissa toimimisesta ja työskentely erityistä tukea vaativien lasten parissa. Myös tieto- ja viestintätekniikan osaaminen sekä sähköisten oppimisympäristöjen käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua vaalipäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Täytettävän viran vaalissa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Rehtori Ari Koivu, puh. 0407092920, ti-to klo 12-15 (ei viikolla 29) sekä sähköpostitse ari.koivu@iitti.fi

Iitin kunta, Sivistyspalvelut , Perusopetus ja lukio, Haapa-Kimolan koulu
Osoite: Kolisevantie 8, 47310 Haapa-kimola

Iitti on 6900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Tutustu työnantajaan