Luokanopettaja - Salon kaupunki

Luokanopettaja

Salon kaupungin lasten ja nuorten palvelut julistaa haettavaksi perusopetuksessa määräaikaisesti 1.9.2019 - 30.5.2020:

Peruskoulun luokanopettajan virka (320 130), Tupurin koulu.

Tehtävässä edellytetään valmiutta opettaa ensimmäistä vuosiluokkaa.

Luokanopettajalta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä innostusta suunnitella ja toteuttaa opetusta yhdessä muiden opettajien kanssa. Toivomme hakijoilta kiinnostusta uuden opetussuunnitelman mukaisesta toimintakulttuurista sekä halua kehittää kouluamme kohti hyvinvoivaa kouluyhteisöä. Työn tukena on kannustava työyhteisö.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Määräaikaisesti täytettävässä virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä: Hakemus / ko. virka. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja virasta antaa Tupurin koulun rehtori Hanna-Maija Tuominen, puh. 02 778 4261.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointi@salo.fi, puh. 02 778 2277.

Salon kaupunki, Tupurin koulu
Osoite: Taimistokatu 1, 24280 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan