Luokanopettaja (2608) - Kemin kaupunki

Luokanopettaja (2608)

Jatketaan hakuaikaa. Aikaisemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon.

Kemin kaupungissa, Hepolan koulussa, on avoinna luokanopettajan (6. lk) määräaikainen tehtävä ajalla 1.8.2019-31.7.2020. Tehtävään sisältyy käsityön (kovat materiaalit) ja liikunnan opetusta.

Hepolan koulu on noin 500 oppilaan ja 50 työntekijän yhtenäiskoulu. Meillä on myös kuntouttavan toiminnan ja pidennetyn oppivelvollisuuden pienryhmäopetusta. Koulun yhteydessä toimii Hepolan päiväkoti sekä nuorisotila Siipi. Meille tärkeitä asioita opetustyössä ovat sitoutuminen, kannustava toimintakulttuuri, toiminnallisuus ja sähköisten opetusmenetelmien hyödyntäminen.

Painotamme hyviä ryhmänhallinta- ja yhteistyötaitaitoja, ratkaisukeskeisyyttä sekä kehittämismyönteistä työotetta. Luemme eduksi kokemuksen ja kiinnostuksen yhteisopettajuudesta, inklusiivisen opetuksen tuntemisen sekä kyvyn toimia yhtenäiskoulussa eri-ikäisten oppilaiden kanssa.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset Kuntarekryn kautta.

Rehtori Piia Hulkkonen, p. 040-5885735, piia.hulkkonen@edukemi.fi

Kemin kaupunki, Sivistystoimi, Peruskoulut, Hepolan koulu
Osoite: Satamalehdontie 2, 94830 Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.

Tutustu työnantajaan