Etsimme määräaikaiseen palvelussuhteeseen, eri pituisiin sijaisuuksiin luokanopettajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja mielellään jonkin verran kokemusta alakouluopetuksesta.

Tuntiopettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset perustuvat asetukseen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (629/1998 § 4). Opettajan viikkotuntimäärä on 26.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lapinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Rehtori Piia Siltala piia.siltala(at)lapinjarvi.fi puh. 044-581 8076 tai sivistystoimenjohtaja Pia Aaltonen pia.aaltonen(at)lapinjarvi.fi puh. 050-543 9522

Lapinjärven kunta, Sivistystoimi, Hilda Käkikosken koulu
Osoite: Koulutie 3, 69150 Eskola

Lapinjärvi on ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla. Kunta on tullut tunnetuksi Suomen ensimmäisenä ihmislähtöisenä kuntana, joka kehittää uudenlaisia tapoja järjestää kunnan peruspalveluita yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Lapinjärven kunnan strategian mukaisesti kuntamme - kehittää ja tuottaa kaikki palvelut yhdessä niiden käyttäjien kanssa aidoista tarpeista lähtien, - tutkii, kokeilee, heittäytyy, luo rohkeasti uutta, - johtaa välittämällä ja tekee työtä sitoutuneesti, - toimii nopeasti, vastuullisesti ja välttää turhaa byrokratiaa sekä - on innostava työympäristö, jossa jää aikaa ihmiselle.