luokanopettaja

Luokanopettajan virka Haukkamäen koulussa, joka on n. 130 oppilaan perinteitä kunnioittava yksisarjainen alakoulu. Haukkamäen koulu sijaitsee Högforsin ruukkimiljöössä ja toimii osittain samoissa rakennuksissa, joissa se aloitti vuonna 1899. Vuonna 2007 saneeratut ja laajennetut koulun tilat antavat hyvät mahdollisuudet koulun perinteitä vaalivalle, uutta kehittävälle ja uutta tekniikkaa hyödyntävälle opetukselle. Haemme joukkoomme innokasta, kehittämis- ja yhteistyökykyistä luokanopettajaa, jolla on hyvät ryhmänhallintataidot ja monipuolinen osaaminen. Tehtävään sisältyy liikunnan opetusta myös muille luokille, joten osaaminen ja erikoistuminen liikunnan opetukseen katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään myös hyviä tvt-taitoja, kehittämis - ja kehittymismyönteisyyttä sekä yhteistyökykyä ja joustavaa asennetta. Arvostamme monipuolista kokemusta opettjan tehtävistä sekä halua että kykyä yhteistyöhön ja opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen nro 986/98 mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja toimittaa itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.karkkila.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Tomi Saikkonen, puh 044-4675535

Haukkamäen koulu
Osoite: Vanha Turuntie 28, 03600 Karkkila

Karkkila on kasvava ja kehittyvä noin 9000 asukkaan puutarhakaupunki harjujen ja vesistöjen äärellä. Sijaitsemme valtatie 2:n varrella, puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta. Kuulumme Helsingin metropolin työssäkäyntialueeseen. Arvojamme ovat mm. asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja aloitteellisuus. Karkkilan kaupunki on savuton työnantaja. Kaupungin palveluksessa työskentelee 300 rautaista ammattilaista. Lisätietoja www.karkkila.fi.