Luokanopettaja

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana LUOKANOPETTAJAN SIJAISUUS (nro 003) ajalle 19.11.2020 - 5.6.2021.

Tehtävän sijoituspaikka on Ali-Keravan koulu.

Ali-Keravan koulu on Keravan vanhin koulu, nyt jo 130 vuotta. Oppilaita on noin 90 ja opettajia neljä. Meillä opiskelee eka- ja tokaluokkalaisia. Olemme kestävän kehityksen koulu, mukana Vihreä Lippu- toiminnassa. Painotamme myös kädentaitoja sekä koululaisen perustaitojen oppimista. Käytämme opetuksessamme joustavia menetelmiä: yhteisopettajuutta, samanaikaisopetusta, ulkona oppimista ja yli luokka-asteiden meneviä projekteja.

Tätä tulet meille tekemään
Haemme joukkoomme innokasta, kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä opetuksen ammattilaista. Tehtäviisi kuuluu vastaaminen 1. luokan opettamisesta. Hakijalta toivomme motivaatiota ja valmiuksia kehittää yhteisopettajuutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Näin onnistut tehtävässä
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus luokanopettajan tehtävistä sekä kokemusta ja valmiuksia yhteisopettajuuteen ja tiimityöskentelyyn. Osaat käyttää opetuksessasi toiminnallisia työmuotoja sekä omaat hyvät tvt-taidot.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Rehtori Minna Lilja p. 040 318 2151
Apulaisrehtori Päivi Sevula, p. 040 318 2424
(etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Kasvatus ja opetus
Osoite: Jokelantie 6, 04250 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.