Luokanopettaja (3301) - Janakkalan kunta

Luokanopettaja (3301) - Janakkalan kunta

Vakituinen luokanopettajan virka (nro 3301) 1.8.2019 alkaen

Tervakosken koulu on vuosiluokkien 1-6 koulu, jossa opiskelee tällä hetkellä noin 390 oppilasta. Koulu sijaitsee luonnon läheisyydessä, hyvien liikuntapaikkojen vieressä. Toimintakulttuurillemme keskeistä on yhdessä tekeminen, hyvä oppilaantuntemus ja oppilaslähtöisyys sekä monipuoliset työskentelytavat. Oppilaiden ja henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Oppimista pyritään viemään mahdollisuuksien mukaan ulos luokkahuoneista kohti autenttisia oppimisympäristöjä.

Hakijalta odotamme monipuolista pedagogista osaamista sekä innostavaa otetta opettamiseen. Alkuopetuksen erikoistumisopinnot ja kokemus alkuopetuksesta sekä liikunnan opetustaito kiinnostavat meitä. Arvostamme yhteistyötaitoja, vastuuntuntoa, tavoitteellisuutta työssä sekä halua kehittää joustavia opetusjärjestelyitä.

Lisätietoja antaa Tervakosken koulun rehtori Sisko LIevonen puh. 050 5090620, (sisko.lievonen@janakkala.fi).

Jätä sähköinen hakemus kuntarekry.fi -palvelun kautta 22.5.2019 klo 12.00 mennessä.

Läs mer

http://www.janakkala.fi

Tervakosken koulun rehtori Sisko LIevonen puh.050 5090 620 (sisko.lievonen@janakkala.fi)

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Koulutuspalvelut, Tervakosken koulu
Adress: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.
www.janakkala.fi

Mer om arbetsgivaren