Luokanopettaja

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua, joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee luokanopettajaa vakituiseen virkaan Tolkkisten kouluun ajalle 1.8.2021 alkaen.

Tolkkisten koulu on suomenkielinen alakoulu 1-6-luokille. Täysin uusi koulurakennus valmistui marraskuussa 2018. Koulu on kaksisarjainen alakoulu, ja koulussa on tällä hetkellä noin 250 oppilasta sekä kaksi esikouluryhmää. Koulu sijaitsee Tolkkisten taajamassa n. 8 km Porvoon keskustasta lounaaseen.

Kelpoisuutena luokanopettajan pätevyys.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.2.2021 klo 15 Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu
https://vimeo.com/467268229

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot rehtori Petri Kemppainen, puh. 040 545 0577

Tolkkisten koulu
Osoite: Vallitie 4, 06750 Tolkkinen

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats