Turengin koulu on iso kyläkoulu (1.-6.-luokat) keskellä Turenkia. Koulua käy tällä hetkellä lähes n. 450 lasta ja opetusta heille antaa yli 30 osaavaa ja pätevää opettajaa. Vahvuutemme on laaja opetettavien aineiden erityisosaaminen. Annamme tasokasta opetusta kylän lapsille ja myös muualta maailmasta Suomeen tulleille uusille kyläläisille.

Haemme luokanopettajaa vakituiseen virkaan 1.8.2021 alkaen, jolla on halua tarttua haasteisiin ja kohdata erilaisia oppijoita. Toivomme opettajalta monipuolista osaamista ja kykyä sekä kiinnostusta oman työnsä ja koko koulun toiminnan kehittämiseen sekä kokemusta tiimityöstä.

Lisätietoja antaa Turengin koulun rehtori Pekka Pihko (pekka.pihko@janakkala.fi), puh. (03) 680 1375.

Hakeminen tapahtuu www.kuntarekry.fi -sivuston kautta 26.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Kelpoisuus tehtäviin määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan tehtävään sopiva, mikäli tulee valituksi.

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Turengin koulun rehtori Pekka Pihko (pekka.pihko@janakkala.fi), puh. (03) 680 1375.
Jätä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi -sivuston kautta 26.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Turengin koulu
Osoite: Koulutie 2, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.