Luokanopettaja

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana luokanopettajan sijaisuus (nro 198) ajalle 6.9.2021-30.4.2022.

Toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Keravanjoen koulu. Koulumme on yhtenäiskoulu luonnon keskellä Keravanjokilaaksossa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Aloitamme toimintamme elokuun alussa uudessa koulurakennuksessa, joka toimii myös monitoimitalona. Koulun henkilökunta on ollut mukana uuden koulun suunnittelussa. Suunnittelussa on painotettu toiminnallisuutta ja tilojen muunneltavuutta. Uusi koulu liikunta-alueineen ja tiloineen tarjoaa erittäin monipuolisen mahdollisuuden liikunnan toteuttamiseen. Koulu on suunniteltu alakoulun osalta 3-sarjaiseksi ja yläkoulun osalta 7-sarjaiseksi. Mukava ja aktiivinen työyhteisömme työskentelee tiimeissä yhteisten asioiden kehittämiseksi. Ennen korona-aikaa kansainvälinen toimintamme on ollut vilkasta ja aktiivista. Toteutamme mm. Vihreän Lipun ohjelmaa ympäristöasioissa ja olemme mukana KiVa-koulu toiminnassa.

Tätä tulet meille tekemään
Haemme joukkoomme innokasta, kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä opetuksen ammattilaista. Tehtäviisi kuuluu 3. luokan opettaminen. Hakijalta toivomme motivaatiota ja valmiuksia kehittää erityisopetusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Näin onnistut tehtävässä
Tehtävässä edellytetään hyviä ryhmänhallintataitoja sekä kykyä suunnitella, toteuttaa ja arvioida opetusta siten, että se tehokkaasti tukee annettavan opetuksen ja kasvatuksen tavoitetta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus vastaavanlaisissa tehtävissä, toiminnallisten työmuotojen ja erilaisten oppimisympäristöjen tuntemus sekä hyvät tvt-taidot. Hakijoilta toivotaan motivaatiota ja valmiuksia kehittää opetusta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Minna Lilja p. 040 318 2151 tai virka-apulaisrehtori Janne Pellikka p. 040 318 2146
(etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Lisätietoja

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.


Osoite: Ahjontie 2, 04220 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs