Luokanopettaja - Laitilan kaupunki

Haemme luokanopettajan viransijaista (vakanssinumero 39454-01) määräajaksi 30.8.2021-5.6.2022 perusopetuksemme sijaispooliin.

Haemme monipuolista perusopetuksen osaajaa niinsanottuun sijaispooliimme. Sijaispoolimme luokanopettaja työskentelee tilanteen ja tarpeiden mukaisesti lyhytaikaisissa sijaisuuksissa alakouluissamme. Valitulla henkilöllä on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan niin suuren alakoulun kuin viiden kyläkoulunkin arkeen. Oman auton käyttö sijaisuudessa on välttämätöntä.

Sijaisuuden hoitaminen edellyttää joustavuutta, yhteistyökykyä, aktiivista ja osallistuvaa työotetta, eri oppiaineiden ja opetussuunnitelman hyvää tuntemusta sekä valmiutta opettaa monipuolisesti eri oppiaineita je eri ikäisiä oppilaita. Katsomme myös eduksi erilaisten oppimisympäristöjen sekä tvt-laitteiden osaamisen.

Hakemukset jätetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta 8.8.2021 klo 23.59 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 32.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valtun on ennen valinnan vahvistamista (30 päivän sisällä valinnasta) toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote lain 504/2002 mukaisesti.

Lisätietoja

https://www.laitila.fi/palvelut/opetus/perusopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nestori Mäkelä, sivistystoimen palvelupäällikkö, nestori.makela@laitila.fi, p. 040 198 41 54

Lisätietoja

Laitilan kaupunki, Sivistystoimi

Laitilan kaupunki on elinvoimainen ja vireä n. 8.600 asukkaan seutukaupunki Varsinais-Suomessa VT 8:n varrella. Lähimmät naapurikaupungit ovat Rauma ja Uusikaupunki, Turkuun on matkaa 60 km. Laitila on vahva elinvoimakaupunki ja työpaikkaomavaraisuus on korkea. Laitilan kaupalliset ja julkiset palvelut ovat korkeatasoiset. Kaupunki on investoinut aktiivisesti niin teollisten työpaikkojen luomiseen kuin myös kuntalaisten hyvinvointipalveluihinkin. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila
Laitilan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb