test
Luokanopettaja - Fredrikshamns stad

LUOKANOPETTAJAKSI MAAILMANLUOKAN PIKKUKAUPUNKIIN

Haminan kaupungin koulutuspalveluissa on tarjolla määräaikainen virka innokkaalle
LUOKANOPETTAJALLE ajalle 7.3.2022 - 4.6.2022.

Vakanssinumero 1023. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus.

Työyksiköksi tarjoamme sinulle Husulan koulun. Husulan koulu sijaitsee Haminan kaupungissa, neljän kilometrin päässä keskustasta pohjoiseen.
Koulussamme on lukuvuonna 2021 - 2022 161 oppilasta, 11 opettajaa ja 4 koulunkäynnin ohjaajaa.

Haemme luokanopettajaa, jolta löytyy vahvaa osaamista, intoa kehittää työtään ja olla osa yhteisöä. Opetettaviin aineisiin kuuluu käsityö. Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 968/98 mukaiset. Me tarjoamme sinulle mukaansatempaavan työyhteisön ja monipuolisen opetusmiljöön.

Viikkotuntimäärä on 24 tuntia.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat huomioidaan. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, sekä esitettävä lain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 2 kk.

Lähetä hakemuksesi 25.1.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 Hamina.

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/peruskoulut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunjohtaja Sirkka Eklund, puh. 040 7477338.

Lisätietoja

Husulan koulu

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Töytärintie 20, 49510 Husula

Rekommenderade jobb