Skip to main content
test
LUOKANOPETTAJA - Kristinestad

Kristiinankaupungin suomenkielisessä koulutoimessa julistetaan haettavaksi

LUOKANOPETTAJAN
määräaikainen tehtävä täytettäväksi 1.8.2022-31.7.2023 väliseksi ajaksi

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus on OVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksiin tulee liittää CV ja kelpoisuustodistusten jäljennökset. Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekry.fi kautta. Haastattelussa esitetään alkuperäiset kelpoisuustodistukset. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 19.5.2022 klo 16.00.


Lisätietoja:
sivistysjohtaja Maarit Söderlund puh. 040-5565733


Kristiinankaupungissa 3.5.2022
Sivistysjohtaja

Lisätietoja

http://www.kristiinankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Maarit Söderlund puh. 040-5565733

Lisätietoja

Koulutuksen palvelualue

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Koulutoimisto, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki
Kristiinankaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb