Skip to main content
test
Luokanopettaja - Lappeenrannan kaupunki

Etsimme joukkoomme opettajia toteuttamaan opetussuunnitelmia sekä kehittämään koulujamme. Toimintamme uudistamisen painopisteenä kaikissa kouluissa on erityisesti hyvinvoinnin edistäminen ja laaja-alaisen osaamisen sekä perustaitojen vahvistaminen.

Toimintakulttuurimme perustuu ratkaisukeskeiseen vuorovaikutukseen. Tiimityö on keskeinen kehittämiskohteemme. Haluamme työssämme olla vastuullisia, luotettavia ja rohkeita, oma-aloitteisia sekä yhdessäohjautuvia.

Lappeenranta on lapsiystävällinen kunta, jossa perusopetuksen ja lukiokoulutuksen kehitystyö on vahvaa.
Tervetuloa joukkoomme!

Haemme luokanopettajan viransijaista Ylämaan kouluun ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen, 986/98, mukaan ja palkkaus OVTES:n mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, myös kelpoisuuttaa vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon. Kelpoisuutta vailla olevat otetaan virkasuhteeseen koulun työpäivien ajaksi.

Hakeminen ja hakuaika

Hakemukset tulee ensisijaisesti tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta.

Haastatteluun voidaan kutsua ja tehtävään voi tulla valituksi vain hakija, joka on toimittanut hakemuksen vaadittuine liitteineen (kelpoisuuden osoittavat todistukset) hakuajan päättymiseen mennessä.

Hakuaika päättyy 27.6.2022 klo 15.00.

Tehtävä täytetään koeaikaa käyttäen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi ko. koulun rehtorille lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote sekä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kesämäen koulun rehtori Petri Huovila, puh. 040 723 0464. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@edu.lappeenranta.fi.

Lisätietoja

Ylämaan koulu

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta luo kestäviä menestystarinoita yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. European Green Leaf Award 2021 -voittaja ja Kaakkois-Suomen rohkea keskuskaupunki on uusiutuvan energian ja tiedekasvatuksen ratkaisukeskeinen edelläkävijä. LUT-yliopisto ja yhteistyöverkostot tarjoavat edellytykset kasvavalle liiketoiminnalle vain kaksi tuntia Helsingistä sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa. Ympärivuotinen tapahtumatarjonta ja kansainvälinen lentokenttä kutsuvat kävijöitä Saimaan rannalle läheltä ja kaukaa.

Lappeenranta on savuton työpaikka.


Osoite: Aapistie 1, 54410 Ylämaa
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb