Skip to main content
test
Luokanopettaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

LUOKANOPETTAJAN määräaikainen virka ajalle 4.1-30.6.2023

Viran sijoituspaikka on Raution koulu.

Opetus on yhdysluokassa (3-4lk).

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Merenojan yhtenäiskoulu on aloittanut toimintansa syksyllä 2020. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Raution uuden monitoimitalon rakentaminen on käynnissä ja koulu uusissa tiloissa alkaa kevätlukukaudella 2023. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Viran kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa on kahden (2) kuukauden koeaika. Palkka OVTES:n mukaan.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. 30.11.2022 klo 12.00 mennessä. Haastatteluita pidetään jo hakuajan aikana ja henkilö voidaan palkata sopivan löydyttyä.

Lisätietoja antaa koulunjohtaja Simo Törnvall, puh. 044 4691 389.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunjohtaja Simo Törnvall, puh. 044 4691 389

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut, Raution koulu

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Rekommenderade jobb