Skip to main content
test
Luokanopettaja - Orimattilan kaupunki

Luokanopettajan sijaisuus 4. luokalla ajalle 9.1.2023 - 3.6.2023. Lähimpinä kollegoina rinnakkaisluokanopettaja ja erityisluokanopettaja sekä erityisopettaja. Luokka-asteen yleisopetuksen luokkien käytössä on noin yhden koulunkäynninohjaajan resurssi. Viikkotunteja on 25, eli palkanmaksuperusteessa on yksi ylitunti.

Jokivarren koulu on noin 530 oppilaan yhtenäinen peruskoulu. Meillä on yleisopetuksen luokkien lisäksi 9 erityisluokkaa, joista kolmella opetus järjestetään pääosin toiminta-alueittain. Kaikilla vuosiluokilla on useita oppilaita, jotka integroituvat osittain erityisluokilta yleisopetuksen luokkiin ja päinvastoin. Odotamme opettajilta aktiivista yhteistyötä erityisesti saman luokka-asteen opettajien kesken.

Hakeminen

Viransijaisuutta haetaan Kuntarekryn kautta viimeistään tiistaina 6.12.2022 klo 23.59 mennessä.

Lisätietoja

http://www.peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/jkl
http://www.orimattila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perusopetuksen rehtori Antti Ketonen
040 726 0850
antti.ketonen@orimattila.fi

Lisätietoja

Jokivarren koulu

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Viljamaantie 13, 16300 Orimattila

Rekommenderade jobb