Skip to main content
test
Luokanopettaja - Riihimäen kaupunki


Peltosaaren koululla on haettavana perusopetuksen luokanopettajan viransijaisuus (vakanssi 4505) ajalle 27.2.-3.6.2023.

Peltosaaren koulussa on oppilaita noin 190. Koulussa on yleisopetuksen luokkien lisäksi lievästi kehitysvammasiten opetusta ja valmistavan luokan opetusta. Koulun tiloissa toimii myös esiopetusryhmiä.

Hakijalle katsotaan eduksi taito ja kiinnostus opettaa musiikkia, kokemus alkuopetuksesta ja S2- oppilaiden opetuksesta. Toivomme työyhteisöömme hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella varustettua ammattilaista. Arvostamme tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettamisen tuntemusta.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muut hakijat.

Valitun henkilön on esitettävä lasten- ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 1 kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistukset. Hakuaika päättyy 3.2.2023 klo 15.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anita Rintala, anita.rintala@riihimaki.fi
puh. 0403304520

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Opetuspalvelut, Koulut, Peltosaaren koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Kalevankatu 5-11, 11100 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb