Skip to main content
test
Luokanopettaja (5 kpl) - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on uudelleen haettavana viisi vakituista luokanopettajan virkaa (nrot 004, 022, 055, 067 ja 321) alkaen 1.8.2022.

Aiemmin hakeneet huomioidaan uudessa haussa.

Toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Keravanjoen koulu. Koulumme on yhtenäiskoulu luonnon keskellä Keravanjokilaaksossa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kerava sijaitsee pääradan varressa, HSL-alueella n. 25 minuutin matkan päässä Helsingin päärautatieasemalta. Keravalle pääsee myös autolla sujuvasti 4-tietä pitkin. Kaupungin sisäinen liikkuminen onnistuu helposti jalkaisin.

Suunnittelussa on painotettu toiminnallisuutta ja tilojen muunneltavuutta. Uusi koulu liikunta-alueineen ja tiloineen tarjoaa erittäin monipuolisen mahdollisuuden liikunnan toteuttamiseen. Koulu on suunniteltu alakoulun osalta 3-sarjaiseksi ja yläkoulun osalta 7-sarjaiseksi. Mukava ja aktiivinen työyhteisömme työskentelee tiimeissä yhteisten asioiden kehittämiseksi. Ennen korona-aikaa kansainvälinen toimintamme on ollut vilkasta ja aktiivista. Toteutamme mm. Vihreän Lipun ohjelmaa ympäristöasioissa ja olemme mukana KiVa-koulu toiminnassa sekä Kaikille yhteinen koulu - hankkeessa.

Tätä tulet meille tekemään
Haemme joukkoomme innokaita, kehittämishaluisia ja yhteistyökykyisiä opetuksen ammattilaisia. Virat sijoittuvat sekä alkuopetukseen että vuosiluokille 3. - 6. Voit esittää toiveesi vuosiluokasta. Tukenasi on ammattitaitoinen oppilashuollon henkilökunta. Yhteistyö koulun erityisopetuksen tiimin sekä yleisopetuksen kanssa on tiivistä.

Näin onnistut tehtävässä
Tehtävässä edellytetään hyviä ryhmänhallintataitoja sekä kykyä suunnitella, toteuttaa ja arvioida opetusta siten, että se tehokkaasti tukee annettavan opetuksen ja kasvatuksen tavoitetta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus vastaavanlaisissa tehtävissä, tiimiopettajuudesta, toiminnallisten työmuotojen ja erilaisten oppimisympäristöjen tuntemus sekä hyvät tvt-taidot. Hakijoilta toivotaan motivaatiota ja valmiuksia kehittää yhteisopettajuutta, inkluusiota ja koulun toimintakulttuuria. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2022-2023.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Minna Lilja, minna.lilja@kerava.fi, p. 040 318 2151 tai
vs. virka-apulaisrehtori Ilkka Miettinen, ilkka.miettinen@edu.kerava.fi, p. 040 318 2146

Lisätietoja

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Ahjontie 2, 04220 Kerava
Keravan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Keravan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb