Skip to main content
test
Luokanopettaja - Jakobstad

Pietarsaaren kaupunki hakee luokanopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus) aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja 31.7.2024 asti. Tehtävän sijoituspaikka on Kielikylpykoulu-Språkbadsskolan. Haemme kielikylpyopetukseen suomenkielistä opettajaa, jonka tehtävänä on opettaa äidinkielenään ruotsia puhuvia oppilaita suomen kielellä. Tuntimäärä 24h/vk (2 lk.)

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset pitää esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.Mikäli tehtävää ei voida täyttää kelpoisella hakijalla otetaan tehtävän täyttämisessä huomioon ei-kelpoiset hakijat.
Liitä kelpoisuudet osoittavat todistukset sähköisen hakemuksen liitteeksi kohtaan lisätiedot.
Määräaikaisuuden perusteena sijaisuus sekä tuleva kouluverkkopäätös 2023.

Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.Lisäksi Pietarsaaren kaupunki edellyttää huumetestiä yli 2kk pituisissa työtehtävissä.

Lisätietoja

http://www.pietarsaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Mira Tallgård p.0447851438
Koulutusvirasto Opetuspäällikkö Juha Paasimäki juha.paasimaki@pietarsaari.fi p: 0447851480

Lisätietoja

Pietarsaaren kaupunki, Koulutusvirasto

Pietarsaaren kaupunki on kaksikielinen länsi-rannikolla sijaitseva merenrantakaupunki. Asukkaita on n 20 000. Pietarsaari on alueensa dynaaminen keskuskaupunki. Kaupungissa on kattavat monipuoliset palvelut. Elinkeinoelämä on vireää suurteollisuudesta pieniin jas keskisuuriin yrityksiin. Pietarsaari on myös vahva kultuuri- ja musiikkikaupunki.


Osoite: strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Rekommenderade jobb