Skip to main content
test
Luokanopettaja - Forssan kaupunki

Luokanopettajan opintovapaan viransijaisuus

Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuuspalveluiden toimialalla on haettavana luokanopettajan opintovapaan sijaisuus (2046) ajalle 8.1.-20.12.2024.

Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Heikan koulu. Toivomme valitulta hakijalta kykyä ja halua opettaa musiikkia. Opetusta on 3. ja 6. luokilla.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme viiden (5) kuukauden koeaikaa. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://peda.net/forssa/perusopetus/heikan-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunjohtaja Olavi Ulmonen, puh. 050 430 9968, olavi.ulmonen@forssa.fi

Lisätietoja

Heikan koulu

Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 700 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen.


Osoite: Saksankatu 23, 30100 Forssa
Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb