Luokanopettaja,  Jupperin koulu - Esbo stad

Luokanopettajan tehtävät alkuopetuksessa. Koulumme on 460 oppilaan ja 50 aikuisen monipuolinen ja viihtyisä oppimisympäristö ja työpaikka.

Jupperin koulu tarjoaa yleisopetusta luokille 1-6. Koulumme tavoitteena on antaa oppilaille hyvät perustiedot ja opiskelutaidot. Pidämme tärkeinä hyviä käytöstapoja ja toisten arvostavaa kohtaamista.

Käytämme koulussamme KiVa-koulu -ohjelmaa kiusaamisen ennaltaehkäisemiseksi.
Osallistamme oppilaita koulutyön suunnitteluun ja kehittämiseen monin tavoin, mm. Joppi (oppilaskunta), Vihreä Lippu (ympäristöraati) sekä kummioppilastoiminta.

Koulumme on saavuttanut Vihreä lippu -ympäristöohjelmassa kestävän tason. Vihreä lippu on osa kansainvälistä Eco-Schools -ohjelmaa. Pyrimme ympäristövastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme.

Koulun nimi ja osoite: Jupperin koulu

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä jajoustavuutta

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta alkuopetuksesta.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa apulaisrehtori Liisa Sohlman, 043 825 3733

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus, Perusopetuslinja, Jupperin koulu

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Veininkatu 24, 02730 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb