Skip to main content
test
Luokanopettaja, Lähderannan koulu - Esbo stad

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja hyvät työyhteisötaidot omaava luokanopettajan viransijaista syyslukukauden ajaksi. Sijaisuuden mahdollinen jatkuminen kevätlukukaudella selviää myöhemmin. Tehtävä sijoittuu 3. tai 4. luokalle.

Koulumme toimintakulttuuriin kuuluu positiivisuus kaiken vuorovaikutuksen lähtökohtana ja opetus nojaa vahvuuspedagogiikkaan. Koulussa toteutetaan tiimiopettajuutta sekä joustavia opetusjärjestelyjä. Edellä mainitun mukainen toimintakulttuurinen osaaminen katsotaan eduksi.

Koulussamme oppilas on kaiken toiminnan keskiössä. Opetuksessa ja oppimisessa käytetään monipuolisia ja toiminnallisia menetelmiä, joiden avulla kehitetään mm. oppilaan tulevaisuuden taitoja, sosiaalisia taitoja, oppimaan oppimisen taitoja sekä tiedonhankinnan ja -hallinnan taitoja. Kerromme mielellämme lisää tästä tehtävästä ja mukavasta koulustamme.

Lähderannan koulu on 280 oppilaan alakoulu Espoon Laaksolahdessa. Koulu sijaitsee Laaksolahden urheilupuiston välittömässä läheisyydessä ja alueen monipuolisia liikuntamahdollisuuksia käytetään tehokkaasti. Oppituntien toiminnallisuus on kantavana teemana koulussamme.

Koulun nimi ja osoite: Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, 02720 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on määräaikainen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyvää pedagogista osaamista, oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä joustavaa, yhteistyökykyistä ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme monipuolista osaamista ja kykyä opettaa kaikkia alakoulun oppiaineita.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/peruskoulut/lahderannan-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa rehtori Päivi Parkkinen, puh. 0438265226

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Lähderannan koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Lähdesuoni 4, 02720 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb