Skip to main content
test

Haemme luokanopettajaa (1. lk) Ikosen koululle 1.8.2022 - 31.7.2023, (mahdollisesti työ jatkuu).

Pyhäjärven kaupunki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläosassa rajautuen Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakuntiin. Kaupungissa on noin 5 000 asukasta. Pyhäjärvellä on monipuolinen ja tunnettu kulttuuritarjonta.

Hakemuksiin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista ja nimikirjanote tai ansioluettelo. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ja hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työehdot ja palkkaus OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Me arvostamme osaavia ammattilaisiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Meiltä saat mielenkiintoisen työn, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Tule hyödyntämään osaamistasi ja vaikuttamaan toimintaan hyväntuulisessa porukassa.

Lisätietoja

http://www.pyhajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Maria-Leena Mehtälä, s-posti: marialeena.mehtala@pyhajarvi.fi

Lisätietoja

Pyhäjärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus

Ikäystävällinen Pyhäjärven kaupunki tarjoaa asukkailleen hyvät palvelut ja viihtyisän asuinympäristön vauvasta vaariin. Monipuoliset ja edulliset harrastusmahdollisuudet sekä maksuton varhaiskasvatus ovat hyviä esimerkkejä tahdostamme olla eturivissä hyvinvoinnin edistäjänä.


Osoite: Pyhäjärventie 4, 86800 Pyhäsalmi
Pyhäjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb