Skip to main content
test

Mustasaaren kunta hakee Mustasaaren keskuskoululle luokanopettajaa 2. vuosiluokalle määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 31.10.2022-3.6.2023.

Haemme asialleen omistautunutta opettajaa, jolla on laaja-alaista pedagogista osaamista, valmiudet tiimityöskentelyyn sekä aitoa kiinnostusta suunnitella ja kehittää opetusta ja koulua. Asetat aina oppilaan keskiöön ja sovitat opetuksen oppilaitasi ajatellen, jotta he saavat parhaat mahdolliset edellytykset kehittyä. Luokanopettajana luot myönteisen ja osallistavan työilmapiirin, joka hyödyttää oppilaan oppimista ja koulunkäyntiä. Arvostamme myönteistä suhtautumista oppilaisiin, selkeää pedagogista visiota sekä digipedagogista osaamista.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa pääset kehittämään opettajan rooliasi.
Kelpoisuus määräytyy asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) perusteella.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Palkkaus OVTES:n mukaan. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on työn alkaessa esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta, työavain 469798, viimeistään 5.10.2022 klo 15. Liitä hakemukseesi kelpoisuuden osoittavat todistukset. Työtodistuksia ei liitetä hakemukseen.

Lue lisää Mustasaaren keskuskoulusta: https://mustasaari.fi/lapsi-ja-koulu/perusopetus/mustasaaren-koulut/mustasaaren-keskuskoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Annikki Uusipaavalniemi, 040 424 0363, annikki.uusipaavalniemi@mustasaari.fi

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, sivistyspalvelut

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 100 työntekijää eri toimialoilla.

Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Koulutie 8, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb