Luokanopettaja, Myllyhaan koulu - Nokian kaupunki

Luokanopettaja, Myllyhaan koulu

Tervetuloa töihin innostavaan ja toimivaan työyhteisöön Myllyhaan kouluun. Tuemme oppilaiden kasvua ja oppimista yhteistyötä tekemällä ja toisiamme kannustaen! Käymme koulua puhtaissa ja nykyaikaisissa väistötiloissa uuden Harjuniityn koulun yhteydessä. Etsimme reipasta ekaluokan opettajaa.

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi luokanopettajan määräaikainen virka ajalle 6.8.2019-30.5.2020. Viran sijoituskoulu on Myllyhaan koulu.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Koulusihteeri Hanna Silander
puh. 050 395 8962
Rehtori Kalle Rautama
puh. 040 779 9036

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi, Myllyhaan koulu
Osoite: Lautamiehenkatu 1, 37140 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan