Luokanopettaja

Ahlaisten koulu on Porin pohjoisin koulu. Se sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Porin keskustasta ja on aiemmin toiminut kansalaiskouluna. Tällä hetkellä koulussamme opiskelee 50 oppilasta.
Koulun yhteyteen valmistui vuonna 2011 liikuntatila, joka tarjoaa puitteet monenlaisille liikunta-, juhla-, konsertti- ym. tapahtumille. Samana vuonna valmistui koulun pihapiiriin lähiliikuntapiha.
Idyllisessä kylämiljöössä, puhtaan luonnon ympäröimänä pyrimme luomaan oppilaille turvallisen kasvu-, koulu- ja oppimisympäristön. Koulussa oppilaille tarjotaan hyvää, ajanmukaista perusopetusta luoden näin pohjaa jatko-opinnoille ja elinikäiselle oppimiselle.

Haemme luokanopettajaa Ahlaisten kouluun ajalle 1.11.2020-5.6.2021.
Eduksi katsotaan kyky opettaa musiikkia, englantia ja ruotsia sekä valmius toimia 3.-4. yhdysluokan opettajana. Opetusta on 25 viikkotuntia.

Arvostamme:
- Halua kehittää yhtenäistä perusopetusta
- Halua kehittää yhteisopettajuutta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Halua ja valmiutta tukea ja opettaa erilaisia oppijoita
- Halua opettaa eri kieli- ja kulttuuriryhmiä
- Digitaaliseen pedagogiikkaan liittyvää osaamista

Kelpoisuusvaatimuksena on asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 1998/986.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 3421 ja p. 044 701 9989.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://peda.net/pori/perusopetus/koulujen-kotisivut/pl1/ahlaistenkoulu

Tutustu työnantajaan

Rehtori Kaija Järvenpää, p. 044 7018085, kaija.jarvenpaa@pori.fi

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Opetusyksikkö, Perusopetus, Ahlaisten koulu
Osoite: Ahlaistentie 732, 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka