Luokanopettaja, Puistokadun päiväkotikoulu

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

PERUSOPETUKSEN LUOKANOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2021 alkaen Puistokadun päiväkotikouluun.

Puistokadun päiväkotikoulu on kotoisa noin 260 oppilaan kyläkoulu keskellä Jyväskylää. Syksystä 2015 alkaen Puistokoulu ja Päivärinteen päiväkoti muodostivat Puistokadun päiväkotikoulun, jonka kirjoitusasun takana on ajatuksemme siitä, että meillä on talossamme yhteiset lapset pienimmästä päiväkodin lapsesta isoimpaan kuukkiluokkalaiseen ja yhteiset aikuiset, jotka haluavat huolehtia ja ohjata näitä lapsia parhaansa mukaan. Talomme poikkeaa muista päiväkotikouluista siinä, että se on niin toimintojen, suunnittelun kuin jatkossa hallinnonkin osalta integroitu päiväkodin ja koulun yhteisyksikkö. Oppilaita Puistokadun päiväkotikoulussa on syksyllä 2021 kahdellatoista luokalla 270. Päiväkodin puolella on noin 75 päiväkotilasta. Aikuisia talossa työskentelee päivisin noin 40 ja iltaisin opetetaan eri kieliä 14 oman äidinkielen opettajan johdolla. Juuret perinteessä ja katse tulevassa -toiminta-ajatuksen mukaan teemme päivittäin tärkeää työtämme yhdessä toimien hyvällä tekemisen meiningillä.

Kelpoisuusehto on opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen. Eduksi katsomme pitkän kokemuksen englannin ja espanjan opettamisesta alakoulussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Virassa noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Rehtori Antti Tikkanen, puh. 050 523 7809
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs