Skip to main content
test
Luokanopettaja, Rusutjärven koulu - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Tuusulan koulut ovat pedagogisesti laadukkaita ja kehittävät toimintaansa koko ajan. Ne tarjoavat jokaiselle oppilaalle mahdollisuuden oppia omista lähtökohdistaan käsin.

Haemme opetuspalveluihin luokanopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Rusutjärven koulu. Haemme joukkoomme osaavaa luokanopettajaa ja toivomme, että sinulla on hyvät valmiudet yhteisopettajuuteen ja kokemusta yhdysluokkaopetuksesta. Lisäksi katsomme eduksi kiinnostuksen tvt -asioista.

Rusutjärven koulu on n. 85 oppilaan alakoulu. Toiminnassamme korostuu yhteisöllisyys: teemme yhteistyötä niin oppilaiden perheiden kuin koko kyläyhteisön kanssa. Käytämme koulussamme Pro koulu -toimintamallia, myönteisen ja lämpimän yhteisöllisyyden saavuttamiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Tuusulan kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2908,41 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista lisää aiemman työkokemuksen perusteella. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Otamme elämäntilaanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Käytössäsi ovat esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetu, liikuntaryhmiä, kuntosali ja uimahallin alennusliput. Vuonna 2022 olemme saavuttaneet Suomen aktiivisin työpaikka -merkin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Saara Martikainen, p. 040 314 3271 tai sp saara.martikainen@tuusula.fi.

Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi hänen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 6.2.2023 klo 16.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Saara Martikainen, p. 040 314 3271 tai sp saara.martikainen@tuusula.fi.

Rekommenderade jobb