Skip to main content
test
Luokanopettaja (valu) - Kotka Stad

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun luokanopettajan virka täytettäväksi 1.8.2022 lukien toistaiseksi sekä päätoimisen tuntiopettajan, luokanopetus, virkasuhde määräajaksi 1.8.2022 - 31.7.2023

Hovinsaaren kouluun etsitään luokanopettajia perusopetukseen valmistavaan opetukseen. Hovinsaaren koulussa on noin 100 oppilasta vuosiluokilla 1-5. Koulussa toimii yleisopetuksen ryhmiä, erityisopetuksen pienryhmiä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä alakouluikäisille oppilaille.

Tehtäviin haetaan hyviä ja kehittämismyönteisiä opettajia. Hakijoilta odotetaan aitoa sitoutumista opetuksen kehittämiseen. Eduksi katsotaan kokemus valmistavan luokan opettamisesta sekä S2-opinnot. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi toivotaan hyvää tvt-osaamista.

Tehtäviin edellytetään peruskoulun luokanopettajan kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Virkasuhteissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteen määräaikaisuuden perusteena on opetusryhmien muodostumisen epävarmuus.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Hovinsaaren koulun rehtori Nina Pöyhönen, puh. 040 352 9070. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Ruununmaankatu 2, 48200 Kotka

Rekommenderade jobb