Skip to main content
test
Luokanopettaja, Viherlaakson koulu - Esbo stad

Viherlaakson koulu sijaitsee vehreässä Viherlaaksossa monipuolisessa ympäristössä. Koulu on yhtenäinen peruskoulu ja toimii kahdessa eri rakennuksessa. Toimintakulttuuri on yhteisöllistä, mikä näyttäytyy työpari- ja tiimityön korostamisena. Olemme oppiva yhteisö. Painotamme sisäistä ilmaisutaitoa ja yläkoulussa on kuvataideluokat. Suuntaamme oppilaita aktiivisuuteen ja tulevaisuuden taitojen käyttämiseen.

Luokanopettajan tehtävä kolmannella luokalla. Tehtävään kuuluu pehmeiden materiaalien opetus.

Koulun nimi ja osoite: Viherlaakson koulu (alakoulu) Kievarinraitti 1-3, 02710 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Haettava tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään kokemusta kokonaisen luokan vastuun kantamisesta lukuvuoden aikana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta yhtenäisestä peruskoulusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Mikko Leppänen, p. 050-5723978 ja virka-apulaisrehtori Annnukka Lauho, p. 046-8773906.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus, Perusopetus, Viherlaakson koulu

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Kievarinraitti 1-3, 02710 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb