Skip to main content
test
Luokanopettajan määräaikainen virka - Suonenjoen kaupunki

Suonenjoen kaupungin koulutoimessa Sammalselän koulussa julistetaan haettavaksi määräaikainen luokanopettajan virka 1.8.2022-31.7.2023.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, monipuolista opetusmenetelmien hallitsemista, digitaitoja, valmiutta työn kehittämiseen sekä kiinnostusta opettaa alakoulun eri oppiaineita kaikilla luokka-asteilla.

Opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti.

Virkasuhteen alussa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan OVTES:n mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi 4.7.2022 klo 12.00 mennessä.

Tietoja Suonenjoen kaupungista: www.suonenjoki.fi

Suonenjoki 21.6.2022

Lisätietoja

http://www.suonenjoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sammalselän koulun rehtori Tuula Pesonen, tuula.pesonen@suonenjoki.fi, p. 040 595 6642.

Lisätietoja

Suonenjoen koulutoimi

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille. Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti. Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: Iisvedentie 2, 77800 Iisvesi
Suonenjoen kaupunki - Rökfri arbetsplats Suonenjoen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb