Skip to main content
test
Luokanopettajan sijaisuus - Uuraisten kunta

Rekrytoimme opettajia pidempiin ja lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Myös alan opiskelijat, ohjaajat ja aineenopettajat huomioidaan. (Tähän hakulomakkeeseen ei vain saanut kuin yhden tittelin.) Hakeudu SIJAISEKSEMME kuntarekry.fi -sivustolla täyttämällä hakemus keikkatyöhön.

Uuraisten Koulukeskus on 1.-9. -luokkien yhtenäiskoulu, joten sijaisuuksia ja tehtäviä löytyy kaikilta perusopetuksen alueilta. Koulukeskuksella on 29 sopuisaa opettajaa, kymmenen avuliasta ohjaajaa, sekä aivan loistava oppilasaines. Kimppakyytejä kulkee ja on järjesteltävissä ainakin Jyväskylän ja Äänekosken suuntiin. Lukujärjestyksemme alkaa aina klo. 8.50 ja päättyy 15.00 mennessä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES ja KVTES) mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 3 kuukautta vanhempi, sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja nimikirjaote tai ansioluettelo ennen tehtävän vastaanottamista.

Pyydämme ensisijaisesti tekemään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen: Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Virastotie 4, 41230 UURAINEN.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sami Pasanen
rehtori

Lisätietoja

Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Koulukeskus

Uuraisten kunta on pieni, aktiivinen, n. 3600 asukkaan kunta. Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.


Osoite: Kuukantie 18, 41230 Uurainen

Rekommenderade jobb