Skip to main content
test
Luokanopettajan sijaisuus - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetuspalveluissa on haettavana luokanopettajan sijaisuus Kantvikin koulussa ajalle 9.1.2023 - 7.1.2024.

Kantvikin alakoulu on koulu keskellä kylää ja se sijaitsee kauniin luonnon keskellä meren läheisyydessä. Meillä on noin 300 oppilasta 1.- 6. luokilla. Tule meille töihin positiivisen kasvatuksen kouluun!

Meillä Kantvikin koulussa tehdään töitä suurella sydämellä: Kantvikin koulussa välittäminen on tärkeää! Tämä näkyy arjessa oppilaita kohdatessa ja henkilökunnan yhteishengessä. Olemme Suomen ensimmäinen huomaa hyvä! -koulu. Kantvikin koululla tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista oppilaslähtöisesti aktiivisessa yhteistyössä perheiden kanssa. Meillä pääset osaksi asiantuntevaa ja hyvinvointiin panostavaa työyhteisöä. Toteutamme positiivisen kasvatuksen toimintamallia koko kouluyhteisön laajuudessa.

Haemme joukkoomme vastuullista opetuksen monipuolista ammattilaista, joka rakentaa ryhmähenkeä ja työyhteisöä positiivisesti ja toimii arjen vuorovaikutustilanteissa ratkaisukeskeisesti.

Näin onnistut tehtävässä:
Hakijalta edellytetään hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä oppilaan kohtaamisen taitoja; keskeisenä rakentavan ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen taidot. Edellytämme lisäksi kokemusta yhteisopettajuudesta sekä taitoa ja kykyä opetuksen yhteissuunnitteluun. Hakijalla tulee olla positiivisen pedagogiikan toimintamallien tuntemusta.

Ensisijaisesti haemme opettajaa 3.lk yhdysluokalle, jossa kaksi luokanopettajaa toimii yhteisvastuullisesti koko 43 oppilaan luokasta. Kaikki opetuksen suunnittelu ja toiminta tapahtuu yhteistyössä toisen opettajan kanssa.

Arvostamme , kiinnostusta kehittää oppilaslähtöisiä ja joustavia opetusjärjestelyitä sekä toteuttaa opetusta ja arviointia uuden perusopetuksen opetussuunnitelman mukaisesti. Arvostamme myös näkemystä laaja-alaisten taitojen roolista oppimisen arjessa.

Sijaisuus ei keskeydy kesän ajaksi vaan kys. määräaikaisuus sisältää siis myös kesäajan palkan.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet määräaikaisuuden kestosta.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä ansioluettelo.
Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 481452.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 7.12.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/kantvikin-koulu-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Jouni Koponen, puh. 040 126 9875
sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Kantvikin koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: Toppapolku 2, 02460 Kantvik

Rekommenderade jobb