Luokanopettajan sijaisuus, Koivuhaan koulu - Pargas stad

Luokanopettajan sijaisuus, Koivuhaan koulu - Pargas stad

Koivuhaan koulu etsii luokanopettajan sijaista ajalle 1.8.2019-31.7.2020.
Koulu on alakoulu ja sijaitsee Paraisten keskusta-alueella. Koulussa on n. 320 oppilasta ja opetusryhmiä on 20. Henkilökuntaa on n. 40. Koulussamme on myös valmistavan opetuksen luokka. Koivuhaan koulu on Liikkuva koulu.

Arvostamme vankkaa pedagogista osaamista ja kiinnostusta kokonaisvaltaiseen opetuksen ja koulutyön kehittämiseen. Tunnet uuden opetussuunnitelman ja yhteisopettajuus ei ole sinulle vierasta. Sinulla on innostusta käsityön opettamiseen sekä tvt-taitojen hyödyntämiseen opetuksessasi.

Haastattelut pidetään 28.5.2019.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Hakemuksen liitteeksi toivotaan vain kelpoisuutta osoittavat todistukset.

Läs mer

http://www.parainen.fi

Lisätietoja antaa rehtori Merja Huvila, 044 358 5749, merja.huvila@parainen.fi.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen opetus@parainen.fi.

Paraisten kaupunki, Sivistysosasto, Suomenkielinen koulutus
Adress: Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta.
Paraisten kaupungissa on noin 1000 työntekijää eri aloilla. Haluamme luoda työpaikkoja, joissa henkilöstö tuntee työssään merkityksellisyyttä, iloa ja yhteisöllisyyttä ja haluaa kehittää toimintaa ja itseään.
Yhdessä haluamme luoda houkuttelevia ja hyvinvoivia työpaikkoja joissa henkilökuntaa kohdellaan tasapuolisesti. Uskallamme olla luovia ja kokeilla uusia asioita oppivassa organisaatiossa.

Mer om arbetsgivaren