Skip to main content
test
Luokanopettajan väliaikainen virka - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin perusopetuksessa on haettavana luokanopettajan väliaikainen virka ajalle 1.2.-3.6.2023 Metsäkylän Yhtenäiskoulussa. Aloituspäivä on myös sovittavissa. Luokanopettaja työskentelee 5. luokalla.

Koulumme on 800 oppilaan yhtenäiskoulu, joka sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien päässä, myös Tampereelta. Työyhteisömme on nuorekas ja vastaanottavainen.

Edellytämme:
Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan kelpoisuus. Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Skannaa kelpoisuuden osoittavat todistukset hakemuksesi liitetiedostoksi.

Arvostamme:
Monipuolista koulutusta ja työkokemusta luokanopettajan työstä. Kiinnostusta sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisestä opetuksessa, hyviä Tvt-taitoja, innostavaa ja kannustavaa otetta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on 2 kuukautta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä voimassa oleva rikostaustaote.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 3.2.2023 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/metsakylan-yhtenaiskoulu
http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Satu Lähteenmäki, p. 040 133 4585

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto, Metsäkylän Yhtenäiskoulu

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen naapurissa. Perusopetus on yksi lapsirikkaan kaupunkimme painopistealueista ja olemme jo vuosia panostaneet erityisesti koulujen toiminnan kehittämiseen. Koulumme ovat hyvässä kunnossa!


Osoite: Metsäkyläntie 32, 39160 Julkujärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb