Luokanopettajan viransijaisuus 0005LO Maaniitun koulu - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on hieman yli 43 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1800 eri alojen ammattilaista.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Koulutuspalvelut hakee

LUOKANOPETTAJAA (virka 0005LO) viransijaisuuteen syyslukukaudeksi 2021 Maaniitun kouluun

Tule tekemään kanssamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista perusopetusta juuri peruskorjattuun Maaniitun kouluun! Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta luokanopettajaa, jolle oppilaiden hyvinvointi on tärkeää. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta tiimi-, työpari- ja yhteisopettajuusrakenteessa toimimisesta sekä tieto- ja viestintäteknologian opetuskäytön hallintaa. Arvostamme positiivista asennetta sekä halua kehittää ja jakaa omien vahvuuksien mukaista osaamista. Viransijaisuuteen etsitään vuorotteluvapaan sijaista, joten sinun tulee olla luokanopettaja, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka luokanopettajan tutkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Palkkaus kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Virkasuhteeseen valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Maaniitun koulun rehtori Pia Rauha, puh. 040 317 4181.

Hakuaika päättyy 07.05.2021 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Odotamme yhteydenottoasi!

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5103
  • 23.4.2021 - 7.5.2022 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

Maaniitun koulun rehtori Pia Rauha, puh. 040 317 4181.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb