Luokanopettajan viransijaisuus (2023) - Loviisan kaupunki

Luokanopettajan viransijaisuus (2023)

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 15 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Koskenkylän koulu on reilun sadan oppilaan koulu, joka sijaitsee luonnokauniilla paikalla Loviisan Koskenkylässä, n. 15 km Loviisan kaupungista länteen. Olemme yksisarjainen koulu, ja koulussamme on kuusi opettajaa.

Haemme ajalle 13.8.2019-30.5.2020 kouluumme 1. luokan opettajaa, jolla on kehittämis- ja kehittymishalukkuutta, sekä kokemusta sähköisten oppimateriaalien käytöstä. Työyhteisössämme toimiminen edellyttää tiimiosaamista ja valmiutta tiiviseen yhteistyöhön muiden opettajien kanssa. Toivomme hakijalta myös valmiutta opettaa 1.-4. luokan käsitöitä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot osoitteeseen Sivistys- ja hyvinvointikeskuss, Karlskronabulevardi 8, PL 77, 07901 LOVIISA.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon sisällä tehtävän alkamisesta ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Virka täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

www.loviisa.fi tai www.peda.net/loviisa

Tiedustelut rehtori Katja Smeds puh. 040 7536 414 (katja.smeds@edu.loviisa.fi).

Koskenkylän koulu
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Tutustu työnantajaan