Luokanopettajan viransijaisuus 4435 - Riihimäen kaupunki

Luokanopettajan viransijaisuus 4435

Riihimäen kaupungin Herajoen koulussa on avoimena 2. luokan luokanopettajan viransijaisuus 4435 aj. 2.9.2019 - 30.5.2020.

Herajoen koulu on kaupungin laidalla kauniissa maalaismaisemassa sijaitseva noin 170 oppilaan koulu. Koulussa on käytössä interaktiiviset opetustaulut ja sähköisiä materiaaleja, joten toivomme hakijoilta kiinnostusta opetusteknologian monipuoliseen hyödyntämiseen opetuksessa.

Edellytämme hakijoilta valmiutta opettaa yleisopetuksen ryhmiin integroituja erityisen tuen oppilaita sekä hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja, koska luokanopettajat ja erityisluokanopettaja toimivat joustavasti ja tiiviisti yhteistyössä.

Viransijaisuuteen kuuluu oman luokan aineiden opetus pois lukien liikunta. Lisäksi sijaisuuteen kuuluu käsityön (pehmeät materiaalit) opetusta myös muille luokka-asteille.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus.

Viransijaisuuteen valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 2.8.2019 klo 15.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja antaa rehtori Kalle Kiiskinen puh. 040 330 4490 kalle.kiiskinen@riihimaki.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella Herajoen koulu, Rintapellontie 14, 11710 Riihimäki.

Riihimäki, Sivistystoimi, Herajoen koulu
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan