Skip to main content
test

Oulaisten kaupungin sivistystoimessa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus Jauhinkankaan koululle ajalle 9.8.2022-21.12.2022.

Jauhinkankaan koulu on reilun sadan oppilaan alakoulu, jossa toteutetaan esiopetuksen lisäksi perusopetusta luokilla 1-6. Meille tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys ja oppilaiden osallisuuden kehittäminen. Koulussamme on mahdollisuus hyödyntää opetuksessa lähiluontoa sekä sähköisiä oppimisympäristöjä monipuolisesti.

Toivomme opettajalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja innostunutta työotetta. Lisäksi arvostamme tieto- ja viestintätekniikan hallintaa. Eduksi luetaan esi- ja alkuopetuksen osaaminen. Tehtävä kuuluu 2. luokan opettamisen lisäksi englannin ja liikunnan opetusta 5.-6. luokille.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävään sovelletaan kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, sivistystoimisto, Lautatarhankatu 7 B, 86300 Oulainen.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulun johtaja Kati Punkeri, puh. 044 4793 678, sähköposti: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Amiraalintie 40, 86300 Oulainen

Rekommenderade jobb