Luokanopettajan viransijaisuus (Keljonkangas) - Jyväskylän kaupunki

Luokanopettajan viransijaisuus (Keljonkangas)

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön!

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN LUOKANOPETTAJAA

viransijaisuuteen ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020 Keljonkankaan kouluun.

Keljonkankaan 520 oppilaan koulu sijaitsee eteläisessä Jyväskylässä, Tampereelle menevän tien tuntumassa. Jyväskylän keskustasta on koululle matkaa 8 km ja linja-autolla pääsee koululle 15 minuutissa. Keljonkankaan alue on kauniin luonnon ja hyvien liikuntamahdollisuuksien keskellä.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Haemme yhteistyökykyistä, yhteisopetukseen ja samanaikaisopetukseen sitoutuvaa opettajaa. Eduksi luemme kelpoisuuden käsitöiden (ns. kovat käsityöt), liikunnan ja / tai englannin opettamiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Rekrytointiasiantuntija Mari Nurmiranta, puh. 014 266 2698 (3.7.-5.7.) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan