Skip to main content
test
Luokanopettajan viransijaisuus, kevät 2023 - Riihimäen kaupunki

Haemme Patastenmäen Tiilikoululle reipasta ja toimeen tarttuvaa luokanopettajan viransijaista ajalle 9.1. - 3.6.2023 (vakanssi 4448).

Tervetuloa Tiilarin monipuolisesti taitavaan pedagogiporukkaan. Paikkasi on kevään ajan 3. luokan luokanopettajana. Pienessä talossa joustavuus ja hyvät yhteistyötaidot ovat toiminnan a ja o, joten niiden perään kyselemme kovasti. Toivottavasti suhtaudut positiivisesti ja rakentavasti myös erilaisiin oppijoihin, ja sinulla on kohtuullisen hyvät tvt-taidot.

Opettaja-, erityisopettaja- ja ohjaajatiimimme on rento, mutta vahvasti tavoitteellinen perusasioiden suhteen. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa on tiivistä. Koulun sijainti tarjoaa hyvät lähimaastot mm. ympäristöopin ja liikunnan opetukseen, ja pyöräillen pääsee näppärästi myös keskustaan esim. kirjastoon.

Patastenmäen koulussa on oppilaita noin 260. 1. - 2. -luokkalaiset opiskelevat Patastenmäen Jukolan koulussa ja 3. - 5. -luokkalaiset Tiilikoulussa. Luokissa on älytaulut, ja käytössä on myös Chromebookit varauslistan mukaisesti.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen pyydetään liittämään kelpoisuutta osoittavat todistukset.

Viransijaisuuteen valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kaksi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 7.12.2022 klo 12. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa otetaan huomioon myös muut hakijat. Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä ja osin jo sen aikana.

Lisätietoja

https://riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Sirkka Ojaniemi p. 040 330 4510 tai sp. sirkka.ojaniemi(at)riihimaki.fi

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut, Koulut, Patastenmäen koulu

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Patastenmäentie 42, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb